top of page

PROGRAMACIÓ D'ESTA SETMANA


De dilluns a dissabte tornem a la programació habitual.

Dilluns estrenem 'La Pinacoteca de Radio', un programa d'actualitat cultural: els dilluns serà una repetició del programa i divendres (també a les 17h) l'estrena de l'edició d'esta setmana.

A les 22:30 de dilluns continua 4-4-2, la tertulia de Ràdio Puçol sobre futbol.

Dimarts i dijous a les 13h estrenem el programa 'del camp a la taula', un programa dedicat a la nostra cuina i gastronomia.

El mateix dimarts oferirem a les 19:30 una xarrada i a les 22:30 un concert.

Dimecres a les 17h i divendres a les 22:30h Luna Hiena, un espai sobre la música lliure des d'Alacant. Dimecres repetirem una edició anterior i divendres estrenarem l'espai setmanal.

Dijous a les 19:30h repetirem un dels primers programes que vam fer a Ràdio Puçol: el programa Què Sona? sobre música feta en valencià. A la nit, a les 22:30h estrenarem l'edició setmanal de Kalebarraka amb l'humor en clau valenciana.

Divendres a les 19:30h continuem amb Passió Valencianista, la tertulia feta per la Penya Valencianista de Puçol sobre l'actualitat del ValenciaCF.

Dissabte per a tancar la programació, a les 12h Cinestèsia un programa sobre l'actualitat cinematogràfica i a les 17h El Mural.

Ja sabeu, ací en la nostra web o bé en TuneIN.

Salut i RÀDIO!

bottom of page