top of page

Comença la programació d'estiu 2015 en Ràdio Puçol

Ràdio Puçol continua amb la seua emissió durant l'estiu. Canvia el seu format habitual durant els mesos de juliol i agost per tal d'oferir-vos, des d'un punt de vista diferent, una alternativa real d'oci així com als mitjans de comunicació oficialistes i convencionals. Des de les 8 hores fins les 0:00h retransmetrem programes de producció pròpia així com programes d'altres emissores i concerts de la mateixa manera que incorporarem entre estos música.

La graella de Ràdio Puçol canviarà els seus continguts a partir del dimarts 14 de juliol fins a les festes de setembre oferint la programació d'estiu. Els programes produïts pels col·laboraradors de la ràdio han agarrat vacances i tornaran en setembre, és per això que oferirem programes repetits i d'altres ràdios. En principi esta programació servirà per a tot l'estiu però anirem informant a través de les xarxes socials dels possibles canvis que puga sofrir. Durant tot el dia s'escoltarà música però els programes començaran a partir de els 8h i fins les 0h amb programes de producció pròpia i no.

Vos desitjem unes bones vacances d'estiu. Recordeu que podeu escoltar-nos a través d'esta web i també buscant-nos a TuneIN (també amb aplicació mòbil).

Salut i ones lliures!

PROGRAMACIÓ ESTIU 15 RÀDIO PUÇOL.jpg
bottom of page