top of page

Entrevista Poble Puçol: "Serem un agent més actiu per a garantir que no hi haja cap família que


Dissabte 16 de maig vam reunir-se al Café-Bar Durango amb Àlvaro Cebrián i Rubén Collado, número 2 i cap de llista respectivament de la candidatura Poble Puçol. Amb ells parlàrem de diferents temes que aborden la primera entrevista de les que tenim previstes per a les eleccions municipals de 2015. Al principi el candidat es presenta i fem un test amb preguntes sobre cultura general de Puçol ja que un possible alcalde hauria de tindre uns mínims coneixements sobre la nostra localitat.


Rubén Collado s'autodefinix com una persona compromesa, de poble i orgullosa de formar part de la classe obrera. Juntament amb Álvaro mostren proximitat i valoració d'allò propi valencià de la mateixa manera que deixen les coses clares. Els temes dels que parlem en l'entrevista passen des de el conveni amb les urbanitzacions i el garantiment dels drets bàsics fins a patrimoni, llengua, bous i transport públic.


Creació o reobertura de la Càmera Agrària, obrir el Mercat Municipal sis voltes a la setmana, creació d'una bossa de pràctiques en empreses locals, obertura d'una oficina del Servef al municipi i potenciar l'agroturisme i ecoturisme són algunes de les propostes de les que es parlen.


A continuació frases clau de l'entrevista:


"El govern municipal s'ompli la boca de dir que hi ha superàvit i això és una falàcia, Puçol deu set milions d'euros"


"El compromís de Poble en quant a transparència no ho porta ningú"


"Incentivar l'horta, ja no com a museu, sinó que el llaurador guanye diners"


"Ens hem gastat 120 euros en campanya electoral"


(Televisió Municipal) "Pot fer-se el mateix exercici sense gastar tants diners"


"L'edifici de l'EMTV està mort i podria ser un espai de co-working"


"Una cosa que ens ha d'avergonyir a tots és que els puçolencs, com a valencians que som, és que un deport tant nostre com és la pilota haja estat tant malament gestionat des de Puçol"


"Parlant la gent s'entén"


"El què volem és que la gent puga utilitzar la normativa (lingüística) que vullga"


"No anem a pactar amb ningú, anem a tornar-li el poder al poble"



bottom of page