top of page

El Puçol B crida a l'afició per a recolzar-los en el partit que podria significar l'ascens a

Dissabte a partir de les 17h la UD Puçol B s'enfrontarà davant l'Almàssera en un partit que podria significar l'ascens matemàtic a falta d'una jornada per disputar-se (contra Estivella) a Primera Regional. La pinya que ha fet l'equip superant tots els obstacles tant esportius com els extraesportius ha sigut clau per fer una campanya magnífica que els deixa a falta de dos partits a les portes de l'ascens amb un marge de 5 punts davant el segon classificat.

És per això que els jugadors roig-i-blancs han fet una crida a l'afició per a que siguen el jugador número 12 i recolzen a l'equip en "el partit més important de la temporada" com ha assegurat Parraket en el programa 4-4-2 d'esta casa. Durant la temporada el Puçol B ha patit baixes de jugadors que han hagut d'abandonar la militància puçolenca per formar part del primer equip o bé que per motius laborals tot i això s'ha fet una temporada molt regular estant des de la primera jornada entre els quatre primers i des de la quarta com a líders. El tècnic, Jose María Aucejo, també ha sigut clau en la bona campanya de la formació que juga al Pep Claramunt.

Són 69 punts amb 22 victòries, 3 empats i 2 derrotes els excel·lents números que ha arreplegat en 27 jornades i que li fan traure cinc punts a l'Alboraia B, que és segon. L'altre equip de l'Horta Nord té un xoc complicat contra els tercers, l'Atlético Saguntino B. Una victòria en casa els donaria l'ascens matemàtic a Primera Regional, per això és important l'assistència de l'afició. A més els jugadors puçolencs han preparat beguda de forma gratuïta a tots els que vinguen a recolzar la formació dirigida per Aucejo.

Recordeu: dissabte a partir de les 17 hores en el Pep Claramunt: Puçol B - UE Almàssera.

bottom of page