top of page

La Taula Antidesnonaments continua treballant, fins ara s’han tramitat fins a 44 expedients d’interm

Entre els 15 expedients d’intermediació hipotecària de la CMICAV, els 15 de la PAH i els 14 de la Taula Antidesnonaments, s’han tramitat fins a 44 expedients d’intermediació hipotecària sols de ciutadans de Puçol però el que és cert és que són i seran molts més, ja que estes són les dades que ens arriben. Ara per ara, la Taula, continua reunint-se mensualment per abordar el problema i trobar-ne solucions.


Des de la creació de la Taula Antidesnonaments de Puçol (formada per associacions, sindicats i partits polítics) s’han tramitat 14 expedients d’intermediació hipotecària sumat als 15 de la PAH (Plataforma d’Afectats per la Hipoteca) i uns altres 15 del CMICAV (Centre de Mediació de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats). 44 és el total d’expedients, més els que estan a punt d’entrar en procés i els que es desconeixen.


Estes són les dades però la realitat és que hi ha molts més casos de famílies amb problemes hipotecaris ja que continuen acostant-se persones a entitats i col·lectius buscant l’ajuda necessària. La Taula Antidesnonaments de Puçol fica totes les ferramentes disponibles per frenar desnonaments ja que el 80% d’estos es poden aturar a temps. Les jornades de treball i reunions amb persones en perill de perdre la casa són tots els dimecres a partir de les 12 hores en l’Ateneu de Puçol (C/ Pare Buenaventura, 8) i les assemblees són tots els primeres dimecres de cada mes a la mateixa hora i al mateix lloc.


VIVENDA SOCIAL


En l’anterior reunió mensual de la Taula, esta, va acordar enviar una carta a les entitats financeres per a que indicaren el parc dels seus habitatges en la nostra localitat, ja que en Puçol hi ha una forta manca de vivendes socials. Així es buscaria una solució per a aquelles famílies que estan necessitades d’una vivenda amb lloguer social.


PREPARANT UNA CUNYA


Per un altra banda. Des de Ràdio Puçol i la Taula Antidesnonaments estem treballant en una cunya per donar difusió a l’important tasca d’esta organització, per tal d’aplegar a quanta més gent possible.



Enfront la més remota possibilitat de problemes hipotecaris acudix ràpidament a: Departament de Benestar Social (961 466 145), o a la PAH/PASALO (961 424 636), t’ajudarem amb discreció, rigor i garanties. Una telefonada a temps pot determinar el teu futur i el de ta casa.

bottom of page