top of page

El PSPV-PSOE de Puçol tria a Juan Miguel Bayarri com a nou secretari general

Des del passat divendres 17 d’octubre Juan Miguel exerceix de secretari general dels socialistes puçolencs que pren el relleu de José Miguel Llanes, que va dimitir en setembre. L’actual secretari general era fins ara secretari d’organització de les Joventuts Socialistes.


El passat 17 d’octubre el PSPV-PSOE Puçol anuncià el substitut de José Miguel Llanes com a secretari del partit després de la seua dimissió a setembre: Juan Miguel Bayarri. D’esta forma el partit socialista intenta renovar la seua imatge després d’uns últims anys de derrotes electorals i oposició, ara, almenys el públic jove es vorà més atret ja que Juan Miguel Bayarri té 30 anys, encara que porta en les Joventuts Socialistes des dels 16 anys.


El nou secretari general ha assegurat que busca que el partit es mostre com una alternativa oberta, dinàmica, transparent i responsable i a la volta que oferisca vertaderes solucions als problemes que el ciutadà té hui en dia. De moment no s’ha clarificat si encapçalarà la llista per a les pròximes eleccions municipals.


De moment és l’únic canvi que ha hagut respecte a l’anterior legislatura, i encara no se saben els caps de llista (que en la pràctica són els candidats a l’alcaldia) de cada partit. Pel moment, Esquerra Unida continua preparant les primàries que elegiran l’ordre de la llista per als comicis de 2015.

bottom of page