top of page

Passió Valencianista estrena demà una nova secció: Camí del centenari

La segona temporada de Passió Valencianista, el nostre programa presentat per la Penya Valencianista de Puçol sobre el Valencia CF i la seua actualitat, ens porta una nova secció: Camí del Centenari a on se li faran entrevistes a persones vinculades a l'equip blanquinegre tant de forma professional com sentimentalment. Divendres 17, a partir de les 19:30 s'estrenarà la secció dins del programa habitual amb José Domingo 'el panxa'.


Després de fer el programa número 100 dins de la ràdio, Passió Valencianista continua ampliant els seus horitzons i crea una nova secció dins del programa: es tracta de Camí del Centenari. El programa-tertúlia sobre el Valencia CF, amb uns números envejables, continua així amb una nova secció que tractarà d'entrevistar a persones vinculades en l'equip valencià tant aficionats com professionals.


Camí del Centenari serà mensual i demà a partir de les 19:30 s'estrena amb l'entrevista a José Domingo 'el panxa', aficionat històric puçolenc del Valencia CF. Però esta no és la única secció que té el programa ja que des de la passada temporada Passió Valencianista inclou una que parla sobre la història del conjunt de la capital del Túria presentat per Juan, un altre membre de la Penya: Repassant la història; l'anterior volta que es presentà la secció històrica es va parlar del Valencia Mestalla.


Recordeu: demà divendres a partir de les 19:30 en www.radiopucol.com (esta web) o bé en l'aplicació Tune In per a mòbils podràs escoltar una nova edició de Passió Valencianista que inclourà la nova secció.


Twitter: @passio1919

Grup de facebook de la Penya: Penya Valencianista Puçol

bottom of page