top of page

Ràdio Puçol se suma a la Taula Antidesnonaments de Puçol

Des de Ràdio Puçol mostrem la nostra preocupació per l'actual situació social i econòmica que agreuja més el drama dels desnonaments. És per això que el passat dimarts 1 de juliol, el col·lectiu, en assemblea, va decidir adherir-se a la Taula Antidesnonaments de Puçol. Com som un col·lectiu de Puçol i, a més, volem defendre el dret de les persones a tindre un habitatge digne ens hem sumat a la plataforma que formen diferents col·lectius i institucions del nostre municipi.


La Taula Antidesnonaments de Puçol fica totes les ferramentes disponibles per frenar els desnonaments, ja que la majoria d'ells es poden evitar. Es calcula que en el nostre poble hi ha aproximadament 30 casos i moltes més famílies que estan en perill d'entrar al grup de risc. La Taula aportarà als veïns i veïnes informació i ajuda per a què puguen mantindre la seua llar.


Les jornades de treball i reunions amb persones en perill de perdre la casa són tots els dimecres a partir de les 12 hores en l'Ateneu de Puçol (C/ Pare Buenaventura, 8) i les assemblees són tots els primers dimecres de cada mes a la mateixa hora i al mateix lloc.


Si creus que tens problemes amb la hipoteca pots contactar amb la PAH/PASALO (96 142 46 36) o el Departament de Benestar Social (96 146 61 45). Treballem amb discreció, rigor i garanties. Una telefonada a temps pot determinar el teu futur i de ta casa.


Des de Ràdio Puçol animem a tots els col·lectius del nostre municipi a adherir-se a la Taula Antidesnonaments de Puçol.

bottom of page